onsdag 10 december 2008

11 dec

Uppe halv åtta idag... å tji fick jag för gårdagens klagomål om vädret för idag snöar det så det är helt vitt på marken idag... myser.
Efter frukost begav vi oss ut i snömodden till Moster Elisabeth å Kusin Mirjam, Molly var snäll å beskedlig hos dem (men gallskrek halva vägen till dem så att det bubblade om henne innan hon somnade..) Funderar på att spela in henne så när hon slutar skrika (om hon någonsin gör det...) jag kan ha det som ringsignal när jag saknar det ;-)
På vägen hem så somnade hon halvvägs uppför kyrkbacken, nu hade de hunnit å ploga som tur var så inte promenaden tar halva dagen... väl hemma tänkte mamma laga men dem noterna var inte Molly riktigt med på.. som nu ligger å sover efter amningen... Matlagningen som startade vid 13 var färdig lagad vid 15.30...hmm det är inte alltid så lätt. När pappa kom hem badade han Molly medan Mamma bakade en Budapestrulle till sig för morgondagens kaffe efter begravningen.. allt ska ju vara laktosfritt för lilla fröken blir annars så kinkig av magknip.

Molly har börjat krångla med nattningen de senaste dagarna.. hoppas bara att det hänger ihop med tillväxtperioden... så tråkigt om man ska behöva ha en unge som gallskriker sig till sömn.
Tiden går så fort nästa fredag är Molly 5 månader... det känns inte länge sen vi kom hem från Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus.. men det har redan gått 4 månader!

Hittade en blogg med recept *mums*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar