torsdag 5 februari 2009

5 feb

Äntligen sista fm som vi ska tassa tysta, A har jobbat sina nattpass för denna gången. Molly har varit feberfri idag så vi får väl tro att det var vaccinationen som orsakade en släng av feber.
Idag är det som Molly återupptäckt nöjet med att äta igen. Potatis/lax åt hon hela 5 fulla teskedar, har tidigare smakat på kanske 1 tesked med lite god vilja... Fruktpureérna går fortsatt bra, hon skulle nog kunna klämma en hel liten burk om man gav henne det. Gröten går bra på kvällen och portionerna blir långsamt större. Molly åt pytte lite välling idag oxå men det var mer än hon ätit tidigare, då har hon bara lekt med flaskan... Fröken vill fortfarande amma rätt ofta trots all mat hon äter. Magen fungerar bra oxå, idag hade hon en raketfis bakåt i blöjan, smutsade ner både sin pyjamas och mammas linne efter sin vindpust! Snacka om att jag blev förvånad, varma vindar från söder... hihi.
Under em var vi en sväng hos moster och kusin och blev bjudna på kvällsmat grilllad kyckling och barkis... riktigt gott trots att jag inte är ngn kycklingfantast. Men jag fick de fina bitarna:-D så gick det ner det med;-) Molly fick suga på gurka i brist på annat. När Molly började visa trötthetstecken passade vi på att skynda oss hem så hon kunde få sin gröt innan hon somnade.. men mitt i gröten börjades det tas i... Bajamaja på G. Vi har sen nga dagar sporadiskt "pottränat" henne till att försöka göra åtminstone nr 2 i toaletten. Å idag lyckades vi!! Lite i blöjan med mycket på toan... tidigare har hon bara släppt lite luft! Framsteg!! Nu sover hon sött i sin egen säng!! oxå.. hoppas att denna positiva trend håller i sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar