söndag 27 september 2009

27 sep

Det blev visst inte så mycket skrivet förra veckan... Molly drog på sig en förkylning på flygresan hem, och den har vi tre delat på fram tills i fredags, då vi klarade av att gå till Öppnis för första gången den här terminen. Det var kul att träffa alla lekkamrater igen. Efter öppnis slängde vi i oss lite lunch och fortsatte in till stan där höstmarknaden genomgicks. Klockan fyra var det dags för babysim för oss. Det märktes att Molly saknat bassängen denna veckan, för hade hon fått bestämma så hade hon inte ens tagit av sig ytterkläderna innan hon ville i...

På lediga stunder har vi försökt fixa lite mer i trädgården, och nu är nästan kantstenen .och täckbarken mot björkvägen färdigt. Skönt, speciellt ur framtida arbetsbesparingar...

I lördags blev det ett besök på barnloppisen här i Fristad, som de har två gånger per år. Vi shoppade loss ganska friskt: Reima-overall, gunghäst, dockvagn, potta, pulka, klosslåda, "träbitar på stålställning", babymonitor m.m. Det mesta kostade mellan 30-40 kr förutom overallen och babymonitorn som låg på 75-80 kr... Underbara priser!!!






Efter detta blev det en sväng till marknaden igen och ett besök hos mormor. Molly tyckte det var jättekul, speciellt eftersom kusin Mirjam och moster Elisabeth var där också.
På vägen hem stannade vi till hos Svärdhs, som precis kommit hem från Mallis och kollade hur de hade haft det och när vi väl kom hem var det bara att äta gröt och gå och lägga sig.

Idag har vi kört täckbark hela förmiddagen, ätit ett underbart blomkålsmos med en köttbit till lunch samt gjort äppelpaj till eftermiddagens lekplatsträff och fikastund.
Klockan tre var vi samlade ett gäng hos Lengbergs. Det var alldeles för länge sedan man lyckades få ihop en träff med dem, och det var roligt att se hur de hade det hemma samt hur Mycket Hugo vuxit på senaste tiden. Efter fika och massa skratt tillsammans så begav vi oss iväg till lekparken där såväl barn som vuxna roade sig kungligt.











Nu sover vå dotter gott efter sen middag och gröt, medans mamma har tagit med sig Malin ut på en kvällsjogg i mörkret... Hoppas de hittar hem ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar