torsdag 22 oktober 2009

14 okt - 22 okt

Molly vår älskade Molly! Hon växer och utvecklas så fort:) Molly äter som en häst och vill äta med både gaffel, sked och gärna prova kniven också. Så det blir en hel del söl;) Molly får leka mkt med sin kompis Linnea och det testas både humör, temperament och svartsjuka... men de trivs gott tillsammans. Molly har fått fler tänder, kindtänder på båda sidorna ... så det är inte konstigt att vi har haft ett par sömnlösa nätter. Molly har nu totalt 7 tänder:) Numera har dock vardagen återgått till det normala, att Molly sover i sin egen säng till runt 7 och sen slumrar jämte pappa till strax innan nio... medan mamma får ta sig upp i ottan för att gå och jobba;) Mamma har anmält sig till gbg-varvet för er som missat det... så nu är det löpning tre gånger i veckan som gäller. Det går bättre å bättre för henne.
Molly var på en fika hos Carina och Julia den 14 okt och hade det jättetrevligt, vill ni se lite bilder kika in på Carina fotoblogg www.tompe.se/carina
Mitt i vardagen fick mamma och pappa en galen idé om att ta sig till Gekås, sagt och gjort så blev det en spännande heldag till Ullared den 15 okt och det handlades!! Regnställ och varseljacka till Molly, en parkas till både mamma och pappa samt en ulljacka till mamma. Sen hittade vi en jättefin modern "kristallkrona" till Mollys rum. Sen blev det lite leksaker som ska slås in som julklappar och lite mer och dyrt blev det (fast billigt om man jämnför;))
På fredagen blev det öppnis med både mamma och pappa, även båda Linnea föräldrar var också med. Mamma åkte till jobbet medan Molly och pappa tog sig hemåt för tupplur och mellis innan babysimmet. Molly är så duktig att hon kan dyka och hämta ett föremål på botten när pappa dyker med. Lördagen var vi hos farmor och farfar och hälsade på och när mamma kom hem gick pappa ut och bytte till vinterdäck på "lunchlådan" då vi haft en dag med 5-10 cm snö!!! På söndagen fick mamma sovmorgon medan Molly och pappa tittade på film och lekte. På em när mamma åkt till jobbet passades det på att slappas, det räcker ju att en sliter ut sig;)
På måndagen efter mammas jobb så hälsade vi på mormor en stund. På Tisdagen hade mamma examination i Studenthandledning där hon presenterade sitt arbete, och det gick jättebra. Apropå LCHF-maten så går det jättebra och det märks både på vikten och midjemåttet:) Å ingen är gladare än mamma:p
Mamma tog uppdateringen denna gången ;) Kram på er alla där ute:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar