lördag 17 april 2010

Vår

Det har blivit VÅR!! Det i sin tur innebär mindre tid inne och framför allt mindre tid här... så ni får tåla att det inte kommer inlägg så ofta :) Det stökas och bökas desto oftare i landet, lekplatsen och på öppnis.
Vi väntar på att vår dränering skall komma igång och göras på 1 vecka i början på Maj men innan dess ska vi flytta lite buskar, lökar och hugga ner en tegelmur. Så det är fullt upp måne tro:)

Molly har haft feber och hosta de senaste dagarna och varit oerhört klängig, nåt både jag å pappa tagit vara på. Fröken börjar bli allt mer självständig och snart är hon väl en tonåring som tycker allt är pinsamt;)
Äntligen har Molly börjat "prata", det går numera urskilja ord och hon vill härma en!! Det är så efterlängtat!!
Molly älskar gunga, det går inte undgå en enda gunga i Fristad för Hököga Hansson... "Gucka" hör man henne förmana när man närmar sig. Cykelkärran har blivit en favorit vilket gör att barnvagnen får stanna hemma för det mesta.
Vi har varit en sväng till Varberg en helg vilket Molly stortrivdes med. Det blev ett besök till Gekås och de obligatoriska loppisbesöken... Molly hade inget emot ngt av aktiviteterna.

Vi har grillat en gång redan i år och det lär blir fler gånger i vår om vädret håller i sig. Det är gott att vi byggde en trädäck å vi har någonstans att va i år då hela trädgården lär vara ett barmark med jord efter dräneringen. Det måste ju sätta sig innan det är någon ide att så gräs, lägga stenplattor mm

Näe nu är det dags att sova så tjingeling till nästa gång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar