måndag 29 oktober 2012

Vinterns intåg?

Lördagen var kall och oinbjudande så jag skyndade långsamt. Andreas bytte till vinterdäck på den andra bilen också. Vi passade på att ta en promenad runt kyrkan, kikade förbi minneslunden innan vi landade hos svågern då syrran inte var hemma. Sedan åkte vi till MM för syrran och brorsorna var där. Vi fick ta del av storebrorsans resa. Jag och Matilda passade på att bada i badkaret, så vi var rena och fina inför kvällen middag hos E och L.



Värd/värdinnegåvorna väl inslagna:) En älgkrok och en klubba med massor av hårsnoddar(kan ju vara så att Molly får med sig en och annan från E)


Vi fick älggryta som var gör mumsig, särskilt när kocken själv varit med och fällt och styckat den. Till efterrätt fick vid chokladpannacotta med apelsinkrokant, jättegott!!


Söndagen vaknade vi med rimfrost i träden och tjäle i marken. Planerna som vi hade, sopa tak, fick ändras. Det blev att klippa häck, lägga kantträ vid vinbären efter att solen värmt upp marken något. Lite allmän plock och städ blev det i trädgården också. Men det känns som vi nu är ganska vinterredo för denna säsongen. Det kommer att finnas massor att göra nästa år men det tar vi då;)
Kanske att vi kan göra lite till om det blir fint blidväder bara för skojs skull.

Molly kom hem efter helgen i stugan och simskola med FF/FM. Vem hade hon längtat och saknat, jo MATILDA! Mamma och Pappa bara lite grann. Vi åt allihopa spenatsoppa och våfflor till Mollys stora glädje så vi kunde få del av alla äventyr de hade haft i stugan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar