måndag 8 december 2008

8 dec

Natten har varit hyfsad, trots många amningar... Ngn tillväxt period just nu. Molly har börjat vara pigg mellan 3-4 på natten, inte bra! Ngt som måste åtgärdas om hon själv inte rättar till sig. Å mamma behöver oxå skärpa sig å inte gå å lägga sig mitt i natten som hon gjort den senaste veckan!
Det blir inte mkt gjort då vi måste försöka vara tysta då pappa ligger å sover efter att ha jobbat natt... å det gör att mamma blir trött å orkeslös. Inte ens promenaden lockar i detta höstregn.. Så mamma har mest jobbat med bloggen, facebook å bilddagboken idag.
En sväng till City för att handla mat för veckan å det som går att inhandla inför jul... dyrt blir det! Mums va gott med julmat.. längtar! Julskinka, köttbullar, prinskorv, karelska piroger med äggsmör....*dreglar*
Molly är lite kinkig men inte konstigt då det är hennes läggdags tid, då får man vara lite trött! Annat är det när mamma försöker natta henne, då blir hon pigg som en mört i en timmas tid för att sedan däcka i säng efter ytterligare en amning.
Imorgon kommer Mollys beskyddare Ida på besök, hon har landat i Sverige idag eter nästan ett år i USA som au pair. Det ska bli jätte roligt at träffas, hoppas bara Molly är på gott humör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar