tisdag 9 december 2008

9 dec

Jaha då vaknade man kl. 9.05 idag.. skönt om man inte hade haft tid att passa. Idag ska vi ju till Öppnis för att träffa de andra i föräldragrp:en... Efter en snabb dusch å frukost är vi iväg, vi hinner t o m umgås med dem som kommit innan sångstunden. Riktigt roligt idag, Linnea, Beata, Julia å Linus kom oxå:-) Men mamma hann inte med ngt julpyssel för det var så roligt att umgås ist. Det hinns väl med ngn annan gång.
Efter öppnis så gick vi promenaden runt kyrkan å Molly somna som på beställning, inget skrik!! Sååå skönt, då hinner mamma å pappa tänka och kanske få ordning på planerna inför jul.. Promenaderna gör gott, vikten har sakta börjat röra sig neråt igen, men det kommer väl gå upp i Jul med all god mat å godis... hmm Vi svängde förbi farmor efter promenaden som bjöd på våfflor.. gah*... hjälper inte mina planer på viktminskningen! Har iaf lyckats få henne att förstå att bullar å kakor e inget jag vill ha till fikat, utan att det räcker med ett slätt kopp the!!(trodde jag iaf)
När vi kom hem blev det en snabb undan röjning hemma å sen dammsugning innan Mollys beskyddare skulle komma. Pappa åkte på att göra det mesta då Molly ville ha mat.
Pappa försökte att laga mat samtidigt som han dammsög.. men det gick som det gick.. koka ris på 6:an i 20 min har jag hört e bra.. om man vill ha svart ris! *Fniss* Bara att göra om å göra rätt, å så till slut fick vi lite mat oxå.



Ida, Mollys beskyddare kom med en USA present samt namngåva. USA presenten var en pepparkaksfilt å till namngåva fick hon ett hänge med texten efterlängtad, sååå fint å sött!


Molly accepterade Ida en bra stund men hon blev trött fram på kvällen så mamma mutade med lite musik och uppmärksamhet men sen när mamma försökte natta Molly hade hon svårt att komma till ro, antagligen lite övertrött. Så roligt att träffa Ida igen, vi har saknat dig gumman :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar