lördag 17 januari 2009

17 jan

Mamma har en radarnäsa!!! Vaknade med en nöjd Molly jämte mig idag och lyfte av ngn anledning täcket... kände direkt att det var nr 2 i blöjan så det var bara att pallra sig upp å byta. Fröken ville inte ligga kvar i sängen efter det så det blev till att göra frukost ist, ingen nyhet direkt för så brukar det ju vara de flesta morgnar.. men idag var klockan 8.30! Mamma kände sig utvilad även om det hade varit skönt att dra sig ytterligare i sängen. Molly fick mild havregröt med aprikospure men hon åt inte fler skedar för det, blev t o m lite fundersam om hon gillade aprikospurén...
Pappa kom upp rätt snart med å Molly passade på att sätta lass nr 2 för dagen så pappa oxå fick en god start på sin morgon;-) Jämlikt ska det va.. *fniss* Idag blev det ingen powerwalk runt kyrkan utan lördags-stros runt asklanda, trots att det bara var nga få minus idag så var det riktigt kallt... snålblåsten gör mkt. Efter promenaden gick vi i trädgården å planerade men fick gå in när Molly tröttnade att sitta i sin vagn å säkert kände sig lite kall oxå. Mamma lagade mat idag det blev panerad torsk med kokta potatisar, rotfrukter och en vit sås till(som pappa gjorde) Mums vad gott! Molly fick palsternacka men det gick inte hem det heller men vi får fortsätta ihärdigt. Mamma nattade Molly så hon skulle sova middag då vi var bort bjudna till farmor ikväll, Molly somnade... å mamma med. Det är helt livsfarligt att ligga å amma! Jaja då var vi bägge utvilade inför middagsbjudningen!Hos farmor fick vi en god gryta med potatis till. Jättegott måste komma ihåg att be om receptet! Ulla å Ede Farmor å Farfars vänner var med å Molly charmade som vanligt, vågade t o m sitta hos Ede utan att bli ledsen:-) Molly var snäll å redig under hela kvällen, åt sov å tjötade! Sjöng med till låtarna i körslaget.. hon blev så glad att Magnus(borås) gick vidare.
Mamma känner sig nöjd över dagens insatser med, varit social samtidigt som hon har krattat i pelletsförrådet x flera samt grävt upp högar inför natten samt tvättat 2 maskiner tvätt oxå.. detta trots att hon somnade i em... var kommer denna energi ifrån? å all denna tvätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar