fredag 30 januari 2009

30 jan

Öppnis som vanligt, Linnea med mamma slog följe med oss. Ngt stökig fredag, men det brukar ju vara så... det var så roligt att se Linnea glädjas över majskrokarna :-) Hon åt tre å en halv, tror att hon tycker att de är goda;-)... Molly däremot smakade lite på sin innan hon tappade intresset.
En promenad runt kyrkan å ett besök till city för att frossa i barnmat... det blev en del köp. Molly var nog trött idag, somnade i vagnen vid kyrkan. Hon sov igenom citybesöket med långa köer, vägen hem.. sen fortsatte hon sova i vagnen hemma så att jag fick äta lunch i fred sen lyfte jag ur henne ur vagnen bar henne till bilen å åkte till babysimmet... Molly fortsatte sova i bilbarnstolen... fick väcka henne för det var dags att gå in till badet för dusch å ombyte.. Det blev lite amning på bänkarna innan vi kom i vattnet så att fröken både skulle vara utsövd som mätt innan lektionen. Farmor var med å tittade på babysimmet idag, men Molly var alldeles för koncentrerad för att hinna bry sig.. det fanns ju massa annat som var mer spännande. Fröken trivdes i vattnet, blev dock lite ledsen en av gångerna när hon fick vatten över huvudet med vattenkannan men det gick snabbt över. Molly var trött efter badet men däckade inte som hon gjorde förra fredagen... så ikväll provade vi den nyinköpta äpple/päron-gröten... en succé!! Molly fick gröt på kvällen åt nästan hela smakportionen... 10 teskedar med glädje!!
Efter fröken hade fått mat lagade A å Molly kvällsmat... Ungsgratinerade mackor med stekta kryddade champinjoner.. mums! Nu blir det att lata sig framför Lets Dance:-)

Glömde skriva att Molly ringde sin kusin å grattade henne på 4 års dagen, ja mamma å pappa grattade de med;-) Imorgon är det kalas, så spännande!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar