måndag 5 januari 2009

5 jan

Molly har börjat med sina tidiga morgnar igen... men det gör väl inget när mamma somnar 18.30 när hon nattar Molly kvällen innan! Då har vi båda fått 12 timmars sömn... hmm tråkigt bara att sova bort kvällen när pappa var hemma. Han fick lite egen tid... han har snart läst ut sin andra bok på en månad medan mamma bara börjat. Efter att vi varit uppe nga timmar kröp vi upp i sängen jämte pappa strax innan nio för att vila å så ville Molly äta lite.. vi somnade å vakna inte förrän 10.30. När vi väl kommit upp så städade vi bort alla julsaker men resten av em har vi slappat då det ändå är mammas å pappas förlovningsdag om vi inte vore gifta, 8 år skulle det blivit idag. Pappa fick tummen ur till slut å gjorde mamma till en ärad kvinna i augusti förra året... å vips efter nga månader fanns Molly i mammas mage. Tänk att i mars 2009 har mamma å pappa spenderat 10 år tillsammans!
Sitter här med Molly vid bröstet å förundras över att mamma å pappa lyckats skapa denna underbara varelse. Hon är så charmig å söt, hennes personlighet å karaktär växer fram för var dag som sveper förbi. Mamma får lite ångest över att det redan går så fort!

Ja som pappa säger i kommentaren så var det ju förrförra året (2007) vi gifte oss... *fniss* får väl skylla på att Molly ammar ur varje minnescell som jag har för jag kan ju inte skylla på sömnbrist! Eller så gååår tiden väldans fort ;-)

IDA; Jag har ju bara två celler kvar den ena spelar pingis å den andra har sovande jour;-) så det blir inte mkt över till tänkandet... jag en hade juh missat ett R men nu är det rättat!! Kan inte ens skylla på att Molly störde för hon sov. Kram på dig å kör försiktigt inatt!!

3 kommentarer:

  1. Hej älskling. Vi gifte oss faktiskt förrförra året...

    SvaraRadera
  2. Ja visst går tiden fort!! Snart springer hon omkring med och strax efter det får man undra vart i hela friden de håller hus på kvällarna.. *suckar* Men man får försöka njuta av alla stunder där emellan! Kram på er!

    SvaraRadera
  3. Vadå "förra året (2007)"? Nu blev det väl galet igen. Förrförra året (2007). Hur många hjärnceller ammar du ut varje gång egentligen?
    Nu ska jag sova, i beredskap om att få gå upp om några timmar..jag ska vara fyllechaffis åt åsa o chrsitan idag.
    kramar ida

    SvaraRadera