onsdag 7 januari 2009

7 jan

Hur kommer det sig att min lilla väckarklocka "försover" sig de dagar mamma har ärende på morgonen!? Idag hade jag tänkt ringa till BVC för Mollys AD-droppar var slut, sköterskan har telefontid mellan 8-9!! När tror ni fröken väcker mamma idag... 9.15! Hmmm Jaja vi fick svänga förbi BVC när vi gick vår promenad... Idag fick vi sällskap av Linnea med mamma, jättekul att ha ngn annan att prata med mer än pappa. Idag var det snö med riktigt hård skare, trögt med vagnen. Dock måste jag säga att vi inte riiiiktigt har samma fart som när jag går ensam(med eller utan skare) men vi får förhoppningsvis upp farten i framtiden;-) Under vår promenad hade vi ytterligare en distraktion, Choice hade 50% rea! Pappa fick gå till BVC medan resten av oss gick in i den trånga butiken. Våra stackars barn fick följa med in i värmen å trängseln bland andra mammor som ville fynda.. de var riktigt duktiga inte griniga ett dugg! Det blev en klänning i strl 68 till Molly... hon har ju sååå ont om kläder NOT! Mamma hittade ett par jeans... det gjorde Linneas mamma med precis likadana:-) Dessutom hade Linnea en likadan klänning som mamma köpte(pappa betalade;-)) till Molly.. Vi kan gå till öppnis klädda i banan-mode..haha Nu undrar säkert hälften vad är banan-mode?! Jo två som går i exakt likadana kläder.. som bananerna i pyjamas ...
*sjunger* bananer i pyjamas kommer två å två...bananer i pyjamas de stojar å står på... *fniss*
http://biphome.spray.se/hannas-hemsida/musik/Bananer_i_pyjamas.mp3
Em slappade vi igen fast vi borde dammsugit, för i helgen får vi väl troligtvis lite besök. Pappa fyller 29 år på fredag. Det får väl mamma göra imorgon. Mamma har tänkt att baka en tårta iaf, det har blivit roligt att skapa lite bakverk igen. Heidi din grabb har kanske ngt bra recept på semlor... blev sååå sugen! (inte bra när man ska gå ner i vikt!!) Efter att pappa åkt till jobbet lekte vi lite mer å åt sen så åkte mamma å Molly å handlade på City. Mamma bar Molly i Baby-björnen, det gick riktigt bra. Det är så klumpigt att släpa med sig barnvagnen bara för en sväng upp till Fristad City. När mamma ätit kvällsmat så var det dags att natta Molly, efter byte till pyjamas lite "tandborstning", en saga å lite mat så somnade hon gott. Vaknade dock till lite efter ett par timmar men kunde snabbt sövas med lite mat påfyllning.
Mamma har läst boken Molly fick från Mia frekvent, än så länge har vi läst Törnrosa, Jack å bönstjälken, Askungen, å idag de tre små grisarna. Det blir oftast inte hela sagan på en kväll för det har Molly inte riktigt full intresse för men halva sagan brukar gå bra... då ligger hon blickstilla jämte mig å lyssnar:-)
Vi har ju börjat med smakportioner för ett tag sen, å det har vi fortsatt med då Molly visar stort intresse för mat. Molly kan bli lite tjurig om hon inte får smaka på ngt, då är det bäst att ha lite till henne oxå. Vi började med potatis i nga dagar, sen fick hon morot, blåbär, nypon med druva och just nu håller vi på med Broccoli... Hon ser så rolig ut när hon äter, grinar riktigt illa å ryser när hon sväljer men vill ha mer... det blir väl ett par teskedar varje gång än så länge. Måste säga att broccolin varken smakar eller ser särskilt aptitlig ut men den verkar vara den hon tyckt mest om än så länge, en grön smet. Trodde hon skulle älska blåbärspurén men den fick samma mottagande som resten... Snart ska vi prova lite gröt på morgonen oxå, det ska bli spännande:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar