måndag 9 februari 2009

9 feb

Jag har en gnällspik hemma idag... kräver underhållning heeeela tiden samtidigt som det känns som om hon är göööör trött!! Puh* Å det hjälper inte att jag är så trött idag, då blir jag oxå gnällig! Vi har ätit, sovit, suttit på toa flera ggr, hoppat hoppgunga och så allt om igen.

Molly sitter bra stadigt numera å med rak rygg, hon kan oxå sträcka sig framåt så hon mer eller mindre ligger ner över sina ben å resa på sig igen! Vändningarna från mage till rygg börjar bli mer kontrollerade, hoppas på att vädningarna åt andra hållet kommer snart...
Molly har en rolig min när hon inser att hon kommer attt välta, hon blundar hårt å koncentrerat... hihi... i hopp om att inte slå sig. Tur är väl att mamma bullar upp med madrass å täcken runt omkring henne;-)
Rånoholic!! Jag försökte introducera majskrokar till Molly som hon ratade ganska snabbt, men sen fick hon smaka på rån... hon blir som tokig när hon inser vad som är på intåg!! Hon äter dem med målinriktning och bestämdhet, å de tar snabbt slut. De är bra distrahering när fröken är lite gnällig... Maten går fortsatt framåt, nu får hon både huvudmåltid och grönsaker till lunch sisådär totalt en 1/2 liten burk med mat som hon för det mesta äter upp. Erbjuder oxå efterätt, 1/3 burk som hon slukar om hon gillar det... Fröken har lagt till med ett MMMM:ande när hon får mat, låter jättelustigt.. som om hon säger *mamma preciiiiiis vad jag ville ha* Har oxå så smått introducerat mellanmål på fm och em, idag var det blåbär på fm som hon ratade och under em fick hon banan och rån vilket hon slukade... Till frukost och kvällsmat får Molly gröt som hon äter bra både morgon och kväll... Försöker att Molly ska dricka vatten till måltiderna men det går inte lika bra, hon vill oftast amma/dricka lite efter maten. Ibland känns det som man inte gör ngt annat än matar vår lilla fröken men det är bara att vänja sig:-)
Nu sover lilla snuttan strax efter att A kommit hem... kanske det är ngn tillväxtperiod med all denna gnällighet... eller tänder men hon dreglar ju inget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar