onsdag 8 april 2009

6,7,8 april

6 april; En underbar solig dag idag, tyvärr så har jag å Molly inte sett så mkt av den då det verkligen var dags att prioritera den växande soptippen i källaren... så dagen ägnades åt sortering av sopor å sen ett par turer till sopstationen när A kommit hem. Molly jagade plastpåsar, mjölkkartonger ja allt hon kunde få tag på ;-) Men det är skönt när det är uppröjt!!! Molly har haft svårt att komma till ro på kvällarna, nattningen tar 2!!! timmar... suck!

7 april; Djurparken!!! Vi var nästan alla från föräldragruppen, vi kom vid tio och åkte hemåt kl 14. Trötta å tagna efter promenad, fika, promenad, korvgrillning å mera promenad:-) Molly satt snällt i sin vagn nästan hela vägen. Köpte ett par tallrikar som souvenir från Mollys första djurparks besök, iaf utanför magen;-) När vi kom hem så somnade både Molly å jag. Jag vaknade vid 19 medan Molly sov ytterligare en timma innan vi väckte henne för kvällsmat. A hade kommit hem å hittat oss sovande så han passade på att byta däck på gula faran. Inte konstigt att Molly har rubbad sömn med all orutinerade dagar vi har haft!

8 april; Vaknade normal tid 7.15. Molly hade nog varit vaken en stund redan... En lång promenad i detta gråmulna vårväder som ändå kändes varm... mot slutet började det regna men t o m regndropparna kändes varmare. Nu är vi verkligen på väg mot sommaren!!
Molly har blivit rejält bättre, har nästan ingen hosta eller snorig näsa. Hon äter bättre också, känns tryggt! Molly har börjat att resa sig allt mer, försöker ta tag i allt omkring henne men mammas byxor är favoriten. Hon försöker även ställa sig i krypposition men sen sätter hon sig igen... hon lyckas dock ändå ta sig små sträckor med att sätta sig å resa på sig. Hittade henne vid vår bok-korg glatt rivandes ut allt som fanns där:-)
Under kvällen blev det en sväng till City för att köpa fika inför morgondagens besök till Navet, de hade dock inget roligt så det blev till att köpa baktillbehör å baka en RiceCrispes Tårta:-)

2 kommentarer:

  1. Hoppas allt är bra med er och att ni kommer att ha en jättetrevlig och solig påsk. KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Låter som härliga dagar! Kan man be och få recept på den rice crispies tårtan? den låter god! Vill försöka göra den nu i påsk till alla barnen. GLAD PÅSK TILL ER!! KRAM

    SvaraRadera