söndag 23 augusti 2009

22 aug

Idag gick vi upp vid 7 och efter frukost och sovtid (Molly somnade på magen på ig framför TV:n) så åkte jag och Molly till stan för att fixa det sista inför grillningen i kväll. Vi började med att åka till bolaget för att inhandl lite öl. Det är kul med Molly nu, eftersom hon så gärna går så fick hon gå ut från bolaget med mig i ena handen, och en av alkisarna gick jämte oss och kommenterade henne och ställde frågor. Han tyckte hon var så söt så...

Efter det åkte vi till City och handlade sallad, potatissallad och bröd, samt lite annat (godispåse till Elliott).

På vägen hem var Molly jättetrött, men vägrade somna, så väl hemma var det bara att börja med lunchen i stället. Efter maten slocknade hon dock på direkten, och hon vaknade precis innan L kom hem från jobbet.

När de två extra händerna väl kommit hem satte vi igång att göra sallad och grillspett, och nästan exakt på föreslagen tid dök båda gästfamiljerna upp.

Calle, Jenny, Elliott och Tristan kom först med Familjen Svärdh (välbekanta på bloggen) hack i häl. Elliott han knappt innanför dörren innan han ville veta vart mina Transformers fanns (han är la för söt ;-).

Orkar inte gå in i helhet på kvällen, mer än att den blev mycket lyckad, med god mat, enormt mycket skratt och inte många sekunder då det var tyst. Vid midnatt vek gästerna av och vi stupade i säng (speciellt L som vart uppe sedan 05.45, och som tagit ytterliggare ett extrapass på söndag vilket medförde att hon fick ställa väckarklockan även den här kvällen)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar