söndag 23 augusti 2009

21 aug

Idag kunde vi vakna hela familjen tillsammans, eftersom L bytt till kvällstur. Vi tog en promenad efter frukost med Malin, eftersom Martin ändå spelade golf. Efter promenaden följde Malin å Linnea med hem för en kopp kaffe med tillhörande skitsnack. Vi slängde ihop en lunch innan L åkte till jobbet. Efter att L åkt, så somnade Molly och sov fram tills att det var dags för terminens första babysim.

Vi åkte till babysimmet vid halv fyra, och Molly gick hela vägen från parkeringen in till badhuset, med att hålla mig i handen. Det är faktiskt riktigt långt. Molly var helt faccinerad av att få bada igen, så pass faccinerad att hon av och till blev lite gnällig när vi försökte göra de olika övningarna. Hon var mer intresserad av att se på alla andra...

Efter simningen kunde man ju tro att hon skulle vara trött, och de var hon också, i en timme... Efter det så piggnadde hon till och efter att ha genomfört olika sövningstekniker utan gott resultat, så somnade hon klockan 21. Jag passade då att röja, stycka kött och göra olika marineringar inför grillningarna vi ska ha i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar