måndag 31 augusti 2009

30 Aug

Idag vaknade vi 06.15, vilket jag iaf tycker är alldeles för tidigt... men vad ska man göra. Regnet hängde i luften men efter frukost och stök åkte vi mot loppisen i Rångedala, som jag fått reda på av en jobbarkompis. Molly stensomnade i bilen och väl framme i Rångedala blev vi invinkade på en parkeringsplats och fick betala 20 spänn i avgift. Blev lite fundersam, denna loppis var nog större än jag trodde. Det visade sig snabbt inte bara vara en loppis utan även en stor marknad. Det var jättemycket folk och vid loppisen var det ca 1 meter folk fram till borden, och desutom hade det börjat regna. SUCK!!
Men då fick vi syn på Jenny, som såg jätteutråkad ut. Det visade sig att hon var där med en kompis som var inne och stökade bland loppisprylarna, medans hon själv stod och tryckte i regnet och inte pallade knö sig fram till borden. Vi bestämde oss snabbt för att det var läge för en kopp kaffe under tak nånstans, desutom hade Molly vaknat och stack ut huvudet i regnet hela tiden...
Vi satte oss och snacakde skit över en kaffe tills det slutat regna, sedan gick vi ut och tittade på folk och markanden. När hennes kompis var färdig bestämde vi att vi skulle ta en riktig kopp kaffe hemma hos henne och Calle. Jag och Molly gick via loppisen, som började bli avfolkad och hittade ett jättecoolt regnställ i orange från -83 till Molly. 5 kronor skulle de ha, skitbra.

Vi åkte iväg till Jenny å Calle, tog en kopp kaffe och snackade skit tills det närmade sig lunch, så jag och Mollsan drog oss hemåt. I bilen somnade Molly, och efter överflyttning till sin säng så sov hon i en och en halv timma. Efter att fått sin lunch ringde L, hon kunde sluta tidigare och var sugen på att träffa mormor. När vi ändå var där och fikade så lade vi upp Mollys nya regnställ, det var lite för stort nämligen, men nu sitter det som en smäck.

Vid femtiden begav vi oss hem till faror och farfar, snackade lite strunt och hade det trevligt. De hade köpt en "jag kan gå"-present till Molly, en svart/guld adidasoverall i strl 74. Satt som en smäck och var verkligen jättesnygg, tack för den!!!
Väl hemma var det gröt och snabbt i säng som gällde, innan jag och L kunde krypa upp i soffan i källaren och titta på Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra, många scener som var mycket lyckade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar