tisdag 8 februari 2011

Middag, kalas och Vardag

Jobb, träning, dagis:) Dagis Träning Jobb. Det är Livet;)
Vi var på en Trevlig middag i Lördags hos C + M då ordinarie middag blev avbokad. Inte fy skam den heller, gott var det också. Som förrätt Två skivor av Flatrökt Älgstek med Örtbrie sallad och tomat på Kavring. Huvudrätten bestod av Pepparbiff med Sparris och sallad med Whiskylagrad Ädelostsås. Till efterrätt blev det Pannacotta med bärsås och färska Hallon. Å så vin till maten... inget som intas så ofta längre. Vilket leder till mer än salongsberusning... trevligt var det men ledde till att vi hade det så trevligt och tvångsgästade C och M över natten. Dagen efter är inte lika rolig, magen tål inte riktigt de tagen. Men efter frukost, lunch hos svärföräldrarna för att fira svärfars födelsedag och en simtur på Mollys simskola så var vi människor igen. Trötta.
Molly som hade sovit hos farmor och farfar hade varit redig och gått utan blöja hela dagen och inte haft nga olyckor förran vi kom, men sen lyckades hon sätta ett rejält lass i pottan som hon fick mkt beröm för och två glitterbokmärken. Har fått börja "muta" lite för att fröken ska tycka att pottan ska bli intressant igen.
Vikten har försiktigt börja ticka neråt, men det är väl all träning och den skärpta kosten som gjort sitt. A är än mer bortskämd som gått ner mkt mer än jag... lite AVIS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar