måndag 19 november 2012

Utforskning på alla håll

Lördagen pysslades det med måleri efter en skogspromenad där löv inhämtats:) Duktiga tjejer som noggrant och omsorgsfullt satt de stilla och målade nästan en hel timma. Tjejerna dansade till svansjön och lekte att de var ballerinor, så mkt skratt. Lite marängsviss till fikat var populärt. Alla i huset somnade före mig, lite lustig känsla att ensam vara vaken.



Mollys humör var en berodalbana på söndagen. Hon ville INTE till simskolan, sällan hon inte vill så hon kanske inte va helt bra efter veckans feber och springmaskupptäckt. Så vi struntade i simskolan och hoppas att hon kan va med på avslutningen som är nästa söndag. Gubben låg fortfarande till sängs när vi kom hem, han hade haft det roligt på grabbkvällen. Lite senare efter maten var det dags för en promenad för att hämta mossa var planen, men när vi kom ut var det alldeles för mörkt för att hitta mossa. Så promenaden ledde till slut till FM/FF, spännande med ficklampa så det måste ju få utforskas.





Matilda fick lite päronpure som omtänksamme mormor inhandlat i hopp om att hon skulle bajsa mer än 1 gg i veckan... Resultat fick vi redan på kvällen. Och på fm idag! Och inga maskar hittade, kanske det va pappers rester ändå?! Den som lever får se.



Matilda helt slut trots sovmorgon till tio idag:) Det tar på krafterna och bajsa;) Molly gick upp vid åtta och kom och väckte oss två timmar senare. Så idag har det inte blivit så många knop gjorda. Men lite tvätt ska vi väl få undan:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar