tisdag 13 januari 2009

13 jan

Klockan 8 var klockan satt till idag, litar ju inte på min fröken längre ska väcka mig... Vaknade inte förrän 8.10 när klockan satte igång för andra gången, första gången vaknade nog Molly för hon ville amma runt 8 men jag har inget minne av att jag hörde klockan. Upp kom vi å fick på oss lite kläder; Molly kom i en jeansklänning med rosa detaljer, vit body med krusidull krage, en julklapp från farmor å hade rosa strumpbyxor till detta. Mamma tog på sig sin nyss fyndade jeans från choice å ett linne å tröja som vanligt... hmm borde uppdatera garderoben på tröj å linne fronten oxå men det har ju blivit så tråkigt att handla kläder till sig själv( å så inbillar man sig att ngt kilo till ska försvinna). Efter lite mat i magen var dags att ta sig till öppnis, idag hade vi sällskap av Linnea, Julia och Nellie.. när öppnis stängde följde Linnea å Julia oxå med på promenaden runt kyrkan... rena rama barnvagnsmaffian *mohahahaha* Ett besök på City innan vi färdades vidare i vår promenad ända hem till Julia för att sen fortsätta hem.. Molly var bitvis redig men var oxå ledsen å fick sitta i babybjörn en del... Mamma köpte lite mild havregröt som Molly ska få smaka på så småningom.
Efter promenaden fick Molly mat, både amning som vanlig mat. Hon äter mer å mer varje gång... men nu tog Broccolin slut så imorgon ska vi prova lite potatis med blomkål. När klockan närmade sig 16 så tog vi oss till stan å hämtade pappa från jobbet för att dra vidare till info.mötet om babysim, som vi ska börja med på fredag. Efter mötet åkte vi vidare till mormor en stund, Mirjam kom förbi hon med å skulle stanna över natt då Moster skulle firas av jobbet.
Apropå Mollys utveckling har jag nog inte nämnt att hon hur enkelt som helst numera plockar upp saker å med precission stoppa dem i munnen samt byta hand för att komma åt bättre:-)
Fröken har oxå ganska roligt åt Hugo å försöker hugga tag i honom när han är i närheten..

Var uppe på bilddagboken å hittade en ung tjej/kille? som tar så fina bilder, sök på manifestation så hittar ni eventuellt behöver man vara inloggad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar