onsdag 14 januari 2009

14 jan

Det luktar inte hallon!!!! Molly har ju börjat äta vanlig mat, å det som kommer in ska komma ut. Numera är det brunt, fastare å det luktar... å detta är bara början om man ska lyssna på andra mammor:-)Vänta bara till ni introducerar köttet säger dem... målar upp bilden av att vi i framtiden får ligga lågt och använda gasmask när vi ska överleva ett blöjbyte;-) Nu ska mamma inte utveckla detta ämne för det är ingen mer än hon som är intresserad av skitsnack *fniss*
Idag så fick mamma besök av en gammal barndomsvän, vi hade inte setts på flera år å via facebook hittade vi varandra igen. Lustigt nog hade hon landat i Bredared men sin kille å två barn. Vi fikade, åt Dajmkladdkaka som mamma rörde ihop. Pappa fick avsluta baket efter att kan hade varit på City å handlat mjöl.. då han hade barskrapat skåpet av det när han hade gjort bröd i helgen. Lika bra det för då fick mamma å Minna mer tid för varandra. Efter fikat tog vi en promenad, sen var det dags för henne att hämta sina barn från fritids och skola.
Pappa hade hunnit åka till jobbet när mamma kom tillbaka, han ringde å sa att han hade missat sin lunch hemma som han hade köpt... Mamma kunde ju äta upp den, hmmm inte så lockad kycklingsallad med currysås. Mamma gillar inte kyckling särskilt mkt, å curry är inte direkt ngn favorit heller. Brist på fantasi till vad hon skulle hitta på att lagade, gjorde att mamma åt upp salladen iaf. Våndorna måste prövas med jämna mellanrum, å mamma kan stolt säga att sallad med slamsor kyckling, currysås inte behöver inköpas för hennes skull i framtiden.
Mamma har idag läst klart Kackorlackorna med Jo Nesbo å påbörjat Fladdermusmannen, så avslappnande att läsa. Molly är verkligen intresserad av böckerna oxå, vill gärna prassla å smaka. Fröken blir nog en bokmal som pappa sin i framtiden med detta intresse för böcker redan nu;-)
Idag har vi övergått till potatisblomkålspuré, hon kväljer sig nu med. Mamma trodde att potatisen kanske var bättre som burkmat med det verkar inte så:-( Fröken åt bara en tesked totalt. Aprikospuren gick dock ner utan nga problem... Pappa gav lite mild havregröt i morse till frukost å Molly fick ner halva av den rätt stora portion som pappa lassat på tallriken. Molly ser ut som hon förväntar sig att få mat varje gång mamma stoppar ngt i munnen, blir otålig å gnäller högt om hon inte får ngt:-)

God natt gott folk nu är det dags att gå å lägga sig så vi orkar med morgondagen. Mamma å Molly ska hälsa på en gammal klasskamrat imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar