söndag 19 juli 2009

19 Juli

Min lilla älskling fyller 1 år idag!!! Ofattbart att det redan har gått ett år, min lilla fågelunge har blivit större.

Ja må hon leva
Ja må hon leva
Ja må hon leva uti hundrade år
Ja visst ska hon leva
Ja visst ska hon leva
Ja visst ska hon leva uti hundrade år
å när hon har levat
å när hon har levat
å när hon har levat uti hundrade år
ja då ska hon skjutas
ja då ska hon skjutas
ja då ska hon skjutas med skottkärra fram:)

Vi ska ha kalas för fröken... vi blir 40 personer om alla som tackat ja kommer:)
Mkt folk men tro det eller ej så har vi sittplatser för allihopa!! Efter frukost fick Molly åka till Farmor å farfar så att vi kunde jobba i lugn å ro med tårtor, dukning å annat som behövdes göras innan gästerna kom vid två. Vi slet som två små blå å tyckte ändå vi var i hyfsad tid när jag smet in i duschen kvart över ett... hmm då kom de första gästerna å Molly hade inte hunnit komma hem ännu. Tur att det var morfar, morbror å Gammelfarmor å en stund senare även gammelfaster...de kunde ju sysselsätta sig själva tills vi var ombytta å klara. Sen var det full rulle:) Gästerna kom allt efter som å Molly knatade mellan vardagsrum å hallen med sin lilla gåvagn för att hälsa dem välkomna. Hon inkasserade även presenterna å de lämnades vid det stora fönstret i vdgrummet;) Fast fröken var mest intresserad av kuverten... vi ser ju redan vart det bär av;) Plånböcker å kuvert är det stora intresset...:p Pastasalladen å tårtorna föll i god jord, det mesta gick åt:) Å det var så skön stämmning för folk minglade med varandra helt naturligt, det är ju lite vågat att blanda kompisar å släktingar på ett kalas men det har helt enkelt inte funnits tid för två kalas. Ja eftersom vi varit så sena i starten;) Molly var duktig å redig hela em, å minglade med dem flesta hon med. Tur att det inte regnade som det var lovat för 14 ungar varav 11 av dem rörliga så hade det blivit väääldigt trångt å livat om de hade behövt vara inne. Farmor å farfar hjälpte oss att röja när alla gäster hade åkt, Tack så jätte mkt, det var guldvärt!! Molly somnade som en stock vid halvsju mha amning iofs. Trött liten tjej efter så mkt ståhej:) Resten av kvällen har jag laddat inför morgondagen, min första arbetsdag på 14 månader!!

Tack allihopa för alla presenter och för att ni har gjort Mollys 1års dag så minnesvärd, ja iaf för mamma å pappa som kommer ihåg det;)

Molly å Hanna turades om att äta av Marias pastasallad;) Fröken fick sin första puss från en kille, tack Wincent;) Hon gick INTE på sin ett årsdag. Gåvagnen gick varm... hmm sen såg jag nog inte så mkt av henne under kvällenmen har ni andra några minnen från idag så dela gärna med er så jag har mer att berätta för henne när hon blir stor:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar