måndag 27 juli 2009

27 juli

Idag har vi tagit vår ordinarie promenad på förmiddagen, innan mamma var tvungen att åka till jobbet. Hade ett antal ärenden till stan, och farmor var sugen på att följa med mig och Molly. Tur var det, då Molly stensomnade i bilen, och således placerades alltså farmor som barnvakt i bilen medans jag var på Harald Nyborg, bolaget och comfortbutiken... Eftersom Molly vaknade efter den sista butiken passade vi på att svänga förbi Knalleland och ta en fika/mellis. Molly fick en halv banan och en fralla, följt av en fruktpuré. Tror att lilla hjärtat var sugen idag!!!

Efter det tog vi svängen runt polisen för att hämta våra pass, medn det sket sig, då passutlämningen hade stängt en timma tidigare. Vi tog då en sväng runt ett par barnvagnsaffärer, då farmor anser att vår sulky är onödigt stor att dra med sig till Turkiet, och är sugen på att skaffa en till till oss. Eftersom hon betalar är det lätt att nappa på erbjudandet. Den vagn vi fastnade för medst visade sig dock vara efterföljaren till den vi har idag, med den stora skillnaden att den blev mindre i ihopfällt läge!!! Även en nyare version av den vagn vi fått från kusin Mirjam kunde vara OK. Vi får väl se vad som sker...

Molly var trött och lite kinkig så vi begav oss snart hem efter att vi lämnat av farmor, åt gröt och däckade vid munkån i en bärsele... det gick snabbt!!! Gò natt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar