torsdag 20 augusti 2009

20 augusti

L tog sig till jobbet på morgonen medan jag låg kvar till sju. Jag var tvungen att gå upp då besök av pellets-service skulle dyka upp. Molly fortsatte att sova i sin säng till åtta!!! Ovant att inte vakna med henne jämte oss.
Pelletskillen är jättetrevlig och han stannade nästan en timma för en sak som nog tar en kvart normalt sett :-)
Efter mellanmål sickades ett sms till Martin med fråga om promenad, men efter en stund utan svar gav vi oss av på egen hand. Vi han nästan vår gata bort innan vi såg Martin och Linnea som var ute och strosade. Jag försökte ringa honom, men han hade glömt mobilen hemma, och tur var väl det för då kunde Malin svara och bjuda in oss på kaffe istället ;-) Efter en fika och några goda skratt åt Molly å Linnea (de försökte bl.a. samsas om gåvagnen, vilket ledde till att de båda grät om varann) så smet jag och Molly vidare ut på vår promis till City för lunchinhandling till Molly. Hon var vaken hela rundan trots att hon var trött, men när vi hade 30 m hem så somnade hon, och sov en stund så jag han röja lite hemma. Efter gemensam lunch åkte vi upp till farmor för en fika och utlovad barnvakt. Det var skönt, för då han jag låna kärran och köra all källarskit till sopstationen...
Väl klar hämtade jag upp Molly och åkte igen till City för att handla korv och lite annat till de väntade gästerna som skulle komma senare under kvällen. Nästan framme vid järnvägen höll Molly på och somna, så jag svängde av mot Borås med tanke på att möta L och låta henne sitta i bilen och vakta en sovandes Molly. Men då sken solen in och gjorde Molly klarvaken igen så efter att ha sett L på Klinten vände vi åter för att ta itu med vårt planerade ärende, och lät L cykla hem för egen maskin.

Vi duschade ihop alla tre innan Molly och L tog sig ett mellanmål. Molly åt upp en hel omelett idag igen:) Medan de satt och åt kom vårt Finbesök från Mölndal. Carin, Ida Jenny och Arvo kom för att hälsa på Molly (och kanske lite för vår skull också) och uppvakta henne då de inte kunde vara med på hennes 1 års Kalas. Vi började med att grilla innan vi gick ner till sjön så att Ida och Carin kunde ta sig ett bad. Brr vi andra tyckte det var lite kyligt på land med kläderna på... solen hade ju redan hunnit ned bakom träden
.
Molly fick en jättekul Molly-bok med en massa flikar att öppna, riktigt roligt tycker hon att det är med flikar då hon lekt med boken som Mia gav henne på 1 årsdagen. Molly fick även en kratta och spade som nästan är för fina för att användas i jorden, men det ska bli roligt för Molly att hjälpa L i trädgården nästa år. Om det inte vore nog med det blev det även en träsnurra och snäcka som Ida hade valt ut, sötnosen!! Tack så jättemkt för alla Mollys presenter!!! Innan finbesöket tog sig hemmåt blev det kaffe och glass så att de skulle orka köra hem i denna sena timma. Molly som varit vaken och glad blev som förbytt när de åkt, övertrött och grinig så det blev snabbt till att borsta tänder och pyjamas på. L nattade henne och det tog 10 minuter!! Stumpan var nog rätt trött, efter att ha lekt konstant med Carin å Ida från att de kom tills de åkte. Hon stylande med sin nya egenskap, att gå självständigt och gick sträckor som hon aldrig tidigare självmant velat eller klarat av;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar