tisdag 23 februari 2010

Kort sammandrag

I söndags gick vi till farmor efter ett bad och lite frukost, det är rena bergsklättringen över alla gamla vallar och snö som finns på vägarna. Så när jag och Molly äntligen kom fram var jag som en snögubbe. Förmiddagen tillbringades med lek och bus innan det blev middag och middagsvila för både mor och dotter. Pappa kom till oss senare och vi fikade innan vi lämnade farmor och farfar till förmån av Linnea. Molly och Linnea lekte som om de inte varit borta från varandra, det märks att Molly trivs i Linneas sällskap. Vi fick runda av vårt besök då jag skulle jobba natten och behövde laga lite mat innan dess. Vi skall träffas i veckan då papporna ska hjälpa varandra skotta snö från taken.

I måndags så kom Mirjam på besök strax efter att jag vaknat. Molly och pappa hade tillbringat fm på öppnis. Moster och Andreas skulle åka iväg och få sig Thaimassage. Mirjam och Molly lekte inne första 1,5 timman innan vi gick ut och busade i snön. Mirjam drog fram Molly med pulkan genom gångarna, klättrade i snövallarna och härjade rent allmänt i snön. Molly försökte det samma;) Under tiden skottade pappa snö från taket, ett tungt och eländigt arbete. MEN snöhögen framför ytterdörren var inte så kul heller. Jag skickade in min trötta make med två trötta ungar till att göra scones och varm choklad medan jag tog tag i vallen. 1,5 meter snö på trappan!! Pust å stånk. När jag äntligen var klar så blev det en snabb fika innan Mirjams föräldrar kom och hämtade henne. Sen kunde jag ta en välbehövlig dusch medan pappa nattade Molly innan det var dags att åka till jobbet... hmm lite mer oförberett. Utan mat och vila.

Idag är det helt underbart väder ute!! Så nu när jag vaknat, fått i mig lite sen lunch så ska vi gömma oss inne på City :( Kylskåpet ekar tomt och vi har lärt oss att det är ingen ide att handla för sent och rubba Mollys mat och sovrutiner. Jag får hoppas på en lika fin dag imorgon så jag och Molly kan njuta av....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar